Post by skylitnimilxue on Feb 6, 2022 4:52:03 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Buildings for Minecraft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Buildings for Minecraft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хак нескінченних дорогоцінних каменів ▞▞▞
▞▞▞ Buildings for Minecraft 2022 version ▞▞▞
привет
Дуже вражає. Але створити та надрукувати свій власний mc building просто складно і неприємно.
круто
Buildings for Minecraft Əyləncə geiz
Фууу
Я отримую лише одну жахливу будівлю, після чого вони не працюють
Це було круто, але це зіпсувало мої файли і змусило мене втратити свої найцінніші збереження, а графіка відстойна, якби найнижча оцінка була 0 зірок, я б поставив це цій грі (перейдіть до кнопки видалення та натисніть її)
Круто
це добре, тільки якщо це велика збірка, її не можна встановити в майнкрафт
Поганий додаток. Я вийшов, але коли я спробував ним скористатися, він сказав, що у мене немає світів. Коли він сказав мені змінити сховище, він залишився таким же. 0 зірок.
Він видалив улюблений світ моєї дочки! Вона дуже засмучена, їй лише 6, але вона так старанно над цим працювала, і я не можу це повернути. Я спробував усе! Я не знаю, чому це відбувається, але будьте обережні під час завантаження.
Мені подобається ця програма, але я ставлю 3 зірки, тому що вона працює лише через 6 днів через 6 днів, вона стає для моїх старих світів і не працює, і вона не працює, але все одно це дуже хороший додаток😊
Buildings for Minecraft تفریح hqfl
ця програма чудова та корисна для гравців, які не знають, як будувати
Дуже класна програма
Причина, чому я знизив свій рейтинг, полягає в тому, що я нещодавно відкрив його і використовую для розміщення деяких збірок, але коли я потрапив у свій світ, він навіть не змінився, або я повинен сказати, що збірки, які я поставив, відсутні, як ніби я не ставив їх. Також мені все ще цікаво, чи збираєтеся ви додати функцію для додавання файлів схем з інших сайтів.
Це не працює, ми працювали над світом 4 тижні поставили в цю програму статую і вона зруйнувала весь світ👎👎👎👎👎👎
Мені подобається програма, але нещодавно, коли я вибираю світ після вибору будівлі, вона аварійно завершує роботу і мене кидає
НІЧО НЕМОЖЛИВО СКАЧАТИ!!!! 10000000000000 РЕКЛАМ ВОНИ ЙДУТЬ ДУЖЕ ДОВГО НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!!!!!!! НЕ СКАЧУЙТЕ ФІГНЮ! 🤮🤮🤮🤮🤮🤢🤢🤢🤬🤬🤬🤬😤😤😤😡😡😠😠😠😠😠
Я більше в це не вірю, тому що люди кажуть, що в цій програмі є хакери, які змушують вас втратити Minecraft або пошкодити ваші світи та будівлі, тому я не рекомендую це як п’ять зірок, і я міг би поставити 4, але коли я почув про це, я подумав: «Ні, я більше не використовую цю програму», тому, будь ласка, бережіть себе від цих дійсно небезпечних хакерів, тому що вони також можуть контролювати все у вашому телефоні, і будьте в безпеці, усі, як вони запитують особисту інформацію .
Buildings for Minecraft Hiburan vzo
Тож у мене були всі мої світи в Minecraft, але всі вони зникли, тому я вирішив почати перезапуск, створивши нові світи, нові світи не з’являлися в цій програмі, і він показував лише мої старі світи, яких більше не існує. Будь ласка, виправте цю проблему, тоді я поставлю 5 зірок, цей додаток працював для мене
Привіт, команда, я граю в Minecraft останні 4 роки, і я граю в Minecraft. Я хочу, щоб ви додали будь-який тип проектора, який відображав би відео в будівлі, як світлове шоу, додавши особисте відео в папку Minecraft. уявіть, якби в кожній будівлі було своє персональне світлове шоу. Залучати нового гравця для будівництва нової будівлі та проектування світлового шоу - це божевільне. Я хотів би, щоб ви це помітили. Дякую
Anger of stick 5 : zombie Akcja qzh
Клас О
Кожного разу, коли я щось розміщую, це ніде не можна знайти. Закладено близько 16 речей, поки знайшов лише одну
Tower Craft 3D - Idle Block Building Game скачати 1.7.2 на ...
Очевидно, це справжня програма, яку я поставив 5 зірок, справді чудовий, тому що ви знаєте, чому я насправді не знаю, як побудувати гарний будинок, це може зробити мій майнкрафт красивим, я думаю
СПЕРШУ Я БУВ ТАКОЖ НІ, ТОМУ ЩО ДУМАВ, ЧТО П’ЯТЬ ЗІРОК – БОТИ 🤯🤯🤯🤯, АЛЕ КОЛИ Я ЗАКАЧУВАЛА МОД, ЦЕ ВРАЗИЛО НА МЕНЕ ДУЖЕ СИЛЬНЕ ВРАЖЕННЯ. ЦЯ ДОДАТОК РОБИЄ МЕНЕ ДІЙСНО ЩАСЛИВИЙ 😂😘🥰🥰🥰 ДЯКУЮ УЧАСНИКАМ ЦІЄЇ ГРИ 🥰🥰🥰
For Honor: Tier List
Проект класний тільки коли я закачав маєток то ось коли я захожу в майнкрафт тому його не має
Це дуже добре, мені подобається ця гра, вона дає вам речі, які ви можете додати у свій Minecraft 👍👍👍👍👍😁😄
Buildings for Minecraft 엔터테인먼트 yujb
Я ставлю йому три зірки, тому що точність розміщення будинку на землі не дуже висока. Його потрібно покращити.
Я не можу отримати свій світ майнкрафт
Buildings for Minecraft Zabava dbm
Це хороший додаток, але коли ми заходимо в будівлю, ми застряємо в блоці або телепортуємось до блоку
Дуже добра гра
Я б розпочав цю п'ять, але з якоїсь причини це дає збій розробникам землі, будь ласка, виправте це, тоді я дам їй 5 зірок
Ця програма працює добре, але я просто ділився своїми будівлями, а потім, коли я ввійшов у свій світ, половина світу була знищена, це зараз для мене найгірший додаток
Хлопець правий, це не працюватиме в модах Thanku
Програма хороша, багато плюсів, але це один дуже великий мінус, коли я не знала про цю програму, я побудувала масштабні проекти та будівлі, потім я дізналася про цю програму і вирішила, чому б мені не додати свою будівлю, я хотіла додати баттле-арену , все пішло нормально, обвела все акуратно по контуру нажала на готово, а там з'явились величезні прірви, акщо ви мені кажете: телефон дурний; а я вам кажу: ні, це самий новий Xiaomi, і ніколи не буде багів, не є багів, і не буде багів.